April 2021 Dag1 in samenwerking met

Frame Offices
Frame Offices verleent services in multi-tenant gebouwen. Met haar 12 locaties gevestigd door heel het land, streven zij ernaar om de service aan haar huurders in deze business centers naar een hoog niveau te tillen. Zij breiden de high level servicedienstverlening in een heel hoog tempo uit. Michiel Fokker, Locatie Manager van de vestiging in Utrecht, vertelt in deze blog over zijn ervaringen met Dag1.

Vanaf Dag1
“Dag1 is één van onze huurders en was al eerder in het business center gevestigd, voordat wij deze locatie op de Atoomweg in Utrecht overnamen. Wij hebben vanaf dag 1 al heel nauw contact met Dag1 gehad. Een fijne club mensen, waardoor wij heel hartelijk ontvangen werden.” Frame Offices had bij de opening van de locatie in Utrecht niet helder wat zij aan bezetting op de receptie nodig hadden. Toen dit in kaart gebracht was, klopten zij al snel bij Dag1 aan. “Mijn eerste indruk van Dag1 was persoonlijk en heel toegankelijk. Ik wist het hoofdkantoor, die hoge eisen stelt aan haar hostessen, snel te overtuigen om Dag1 in te schakelen voor onze zoekvraag naar een nieuwe collega.”

“Mijn eerste indruk van Dag1 was persoonlijk en heel toegankelijk.”

Nóg persoonlijker
“Wij zochten een allround receptioniste, een nieuwe collega die heel flexibel ingezet kon worden.” Bij de eerste stappen in het wervingstraject werd het voor Michiel als snel duidelijk dat zijn verwachtingen juist waren. “Je komt niet in een telefoonwachtlijst te staan, waarbij je eerst 10 nummers moet intoetsen om de juiste persoon aan de lijn te krijgen. Vanaf het eerste belletje om de vacature te inventariseren, bleken jullie nog persoonlijker te zijn. Ik kreeg direct een vaste contactpersoon en er werd op een fijne manier met ons meegedacht.” Voor Michiel was het profiel dat hij zocht nog niet volledig duidelijk. “Wij wisten nog niet exact op welk termijn en voor hoeveel uur er een nieuwe collega zou kunnen starten, maar jullie gingen meteen voor ons aan de slag.”

“Je komt niet in een telefoonwachtlijst te staan, waarbij je eerst 10 nummers moet intoetsen om de juiste persoon aan de lijn te krijgen.”

Snel schakelen
Ondanks dat het nog niet duidelijk was op welk termijn er een nieuwe collega kon beginnen, begon Dag1 direct aan het wervingstraject. “Mijn contactpersoon belde al snel op met een aantal mooie profielen, die goed aansloten op onze wensen en de cultuur binnen Frame Offices. Ik vond het fijn dat er snel geschakeld werd. Deze toegankelijkheid zorgde voor een informele en fijne sfeer”. Het verraste Michiel dat Dag1, zonder dat hij daar iets van meekreeg, een diepgaande voorselectie deed. “Ik was in de veronderstelling dat wanneer jullie een aantal kandidaten hadden, dit direct aan ons communiceerden. Jullie keren écht de markt op zijn kop voor de beste kandidaten!”

“Jullie keren écht de markt op zijn kop voor de beste kandidaten.”

Vraag je er 1, dan krijg je er 2
“Er zijn door Dag1 zelfs twee goede kandidaten gevonden, waarvan wij ook vonden dat zij perfect op de functie aansloten. Hierdoor was de keuze snel gemaakt, het was een luxe. Met als gevolg dat wij door Dag1 een mooie poule met meerdere hostessen hebben kunnen creëren.”

“Hierdoor was de keuze snel gemaakt.”

Ook na Dag1
“Het contact werd ontzettend warm gehouden. Mijn vaste contactpersoon belde mij geregeld op, puur vanuit oprechte interesse.” Aangezien Dag1 een huurder van Frame Offices is en daardoor elkaar geregeld zien, vindt Michiel dat er een goede scheiding wordt gemaakt. “De leuke no-nonsense gesprekken bij het koffieapparaat worden dan ook als compleet anders gezien dan een zakelijk telefoontje. Dat vind ik heel prettig!”

Ik ben