Augustus 2021 Dag365 van Noortje

Maandag 3 augustus 2020, het moment waarop mijn Dag1 begon en ik het stokje van Oprichters Ingrid de Graaf en Maartje Daamen overnam. Vandaag, op Dag365, kijk ik terug en heerst er vooral een groot gevoel van trots. Ook voor Dag1 is het een bewogen jaar geweest. Wij hebben, met het team, hard gewerkt om deze turbulente periode het hoofd te bieden door een strakke koers te varen.

Wij zijn 2021 ingegaan met een “nieuw” managementteam. Elze van der Meer, 4 jaar werkzaam bij Dag1, is aangesteld als Manager Recruitment, en Babs van Voorn, 5 jaar werkzaam bij Dag1, zet haar carrière door als Operationeel Manager. Dit is een belangrijke stap in het fundament geweest om verder te bouwen aan de toekomt van Dag1. Met het jaarthema ‘Ownership’ droegen wij als team gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor resultaat en plezier - zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met onze gedrevenheid en wilskracht kozen wij voor staan en opvallen, in plaats van vallen en opstaan. Onze kwetsbaarheid maakte ruimte voor creativiteit en wij lieten licht schijnen op de talenten binnen het team. Wij bleven samen succesvol.

Een nieuwe directeur betekent niet altijd dat het roer volledig omgaat. Integendeel zelfs. Dag1 staat als een huis. En nu bouwen wij door. Dag1 viert volgend jaar haar 10-jarig jubileum. Een prachtige mijlpaal. Dag1 is klaar voor een volgende stap en er staan al mooie ontwikkelingen op de agenda. Wij werkten de afgelopen periode aan een nieuwe commerciële visie, waardoor wij onze opdrachtgevers en kandidaten nòg beter van dienst kunnen zijn. Ook lanceren wij binnenkort een nieuwe website die kandidaten op een prettige manier de gelegenheid geeft een mooie, nieuwe baan te vinden. Daarnaast hopen wij onszelf eind van dit jaar een Great Place To Work te mogen noemen en gaan wij het team flink uitbreiden. Ik kan niet wachten om deze stappen met het team te gaan zetten en kijk met veel plezier uit naar de volgende 365 dagen bij Dag1.

Dag1 staat voor werken met plezier, en dat gunnen wij iedereen. Met dit gedachtegoed gaan wij elke dag voor zowel onze kandidaten als opdrachtgevers aan de slag!
     
Ik ben