Wie is Sarah?

Leuk dat je interesse in coaching hebt! Ik ben Sarah, 38 jaar en moeder van 2 jongens. Ik ben nuchter, eerlijk, doortastend en humor is één van mijn talenten! Ik vind het heerlijk om mezelf te verliezen in een (goede) serie… Verder geniet ik van: karaoke, wijnproeverijen, lekker eten, goede koffie en om alles een beetje in balans te houden is sporten noodzakelijk.

Ik versterk mensen in hun carrière met uiteenlopende vraagstukken. Dit kan op het gebied van vaardigheden en kennis zijn, maar ook op persoonlijk vlak. Zo coach ik mensen in vragen zoals werk- en privé balans, het omgaan met veranderingen, vragen in hun loopbaan of omgaan met lastige situaties.

Ik ondersteun jouw persoonlijke proces en vind het belangrijk dat je leert vertrouwen op jouw eigen kracht. Dit houdt in dat er geen oneindige sessies nodig zijn om een doel te bereiken. Als coach ben ik scherp op de inhoud en houd ik een spiegel voor. Dit doe ik met humor en respect, waardoor de gesprekken leerzaam én prettig zijn.

Ik heb een coach opleiding gevolgd tot “professioneel coach” bij de academie Psychodynamica, dit is een geaccrediteerde opleiding. Daarnaast werk ik al 5 jaar als coach, onder andere bij Dag1. Ik vind ontwikkeling erg belangrijk, daarom blijf ik mezelf ontwikkelen als coach door intervisies en bijscholing. Een aantal technieken die ik gebruik zijn NLP, Assen van verandering en Kernkwaliteiten.

Sarah van den Born
sarah.vandenborn@dag1.nl
06 54997398

Sarah schrijft geregeld blogs over verschillende actuele thema’s. Bekijk deze hieronder!

Wat kan jij doen om de verbinding met je collega’s te houden? 

Ik ben