TALENTCAMP

Ontzettend leuk je hier te zien! Jij vindt inzicht in eigen talent belangrijk. Wij ook! Op de 1e editie van onze talentcamp sta jij centraal. Je gaat ontdekken welke (verborgen) talenten jij bezit! Je volgt twee 2 workshops, waarbij wij samen op zoek gaan naar jouw talenten. Waar ben jij écht goed in en wat wil je nog graag ontwikkelen? Een avond vol verrassingen! Neem je een vriend of vriendin mee? Dat kan!

AANMELDEN

Mail je voor- en achternaam en mobiele telefoonnummer naar talentcamp@dag1.nl. Wanneer je een introducé meeneemt, dan geef je dit ook aan in deze mail. Wij nemen binnen twee dagen contact met je op. Na dit gesprek ontvang je een bevestiging van de door jouw gekozen workshops (en die van jouw introducé).

WORKSHOPS

Wij hebben 5 workshops. Welke workshops passen bij je? De zoektocht naar jouw talent begint hier!

Talent interview
Samen gaan wij terug in de tijd om je ware talent bloot te leggen. Een interactieve ontdekkingstocht met een professionele coach.
*Als je kiest voor het ‘Talent Interview’, dan krijg je de mogelijkheid om jezelf te laten fotograferen door een professionele fotograaf! Toe aan een nieuwe profiel foto voor LinkedIn of CV? Je krijgt direct jouw digitale foto opgestuurd!

CV workshop
Wat zegt een CV over jou en over je talent? Vervolgens nemen wij je mee in de do’s en dont’s.

Fashion workshop
Een eerste indruk is belangrijk, door middel van een kleur-en silhouet analyse, geven wij je tips en kom jij erachter welke kleuren én welke pasvormen goed voor je werken!

Ontdek je creatieve talent
Iets natekenen of juist schetsen uit de losse pols? In deze workshop kom jij erachter wat jouw creatieve talent is!

Teambuilding workshop
Samenwerken, hoe doe je dat eigenlijk? Samen bouwen jullie een brug. Na 45 minuten heb jij inzicht in jouw talenten op technisch- en ruimtelijk gebied, maar welke talenten benut jij eigenlijk tijdens het samenwerken?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Programma
18:30 uur     Inloop
19:00 uur     Klaar voor de start
19:30 uur     Workshopronde 1
20:15 uur     Korte break
20:30 uur     Workshopronde 2
21:15 uur     Borrel en hapje

Locatie
Wij zijn gevestigd in het Tradepoint gebouw op de Atoomweg 63 in Utrecht. Wij zijn goed te bereiken vanaf de snelweg A2 tussen Utrecht en Amsterdam, maar ook met het openbaar vervoer (lijn 37 of 38, halte Otto Hahnweg) ben je er vanaf Utrecht Centraal binnen 20 minuten. Kom je met de auto? Dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Ik ben