Consultant

Dag1 van je nieuwe functie

Wil jij aan de slag als consultant waar jij het gezicht bent van deze HR-specialist? Ben je 32 tot 40 uur beschikbaar, woonachtig in de omgeving van Zeist en heb je hbo werk- en denkniveau? Lees dan snel verder.

... Dag 2, 3, 4

Maak impact als consultant en beheer jouw eigen klantportfolio als het gezicht van dit bedrijf. Met wekelijkse klantafspraken, zowel op locatie als via teams/telefonisch, verzamel jij alle benodigde gegevens van de klant, zodat onze interne teams aan de slag kunnen met kostenbesparingen en subsidieaanvragen. Je hebt inhoudelijke kennis van de dienstverlening en werkwijze (verkregen door jouw inwerktraject van 3-9 maanden), waardoor je de klant goed kunt informeren en vragen kunt beantwoorden. In deze rol heb je de vrijheid om je eigen agenda en afspraken in te plannen en je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Als consultant schakel je voortdurend tussen klanten en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines.

Een gestructureerde administratie vormt de sleutel tot succes in jouw rol, waarbij je zorgvuldig de voortgang van opdrachten bewaakt en een belangrijke rol speelt bij de verwerking vanaf het begin tot aan de facturatie. Dankzij jouw focus op langdurige klantrelaties bouw je een solide klantportfolio op.

Wij bieden

Ontdek een wereld vol mogelijkheden binnen ons ambitieuze team en groei samen met onze organisatie. Bij ons investeren we niet alleen in onze klanten, maar ook in onze medewerkers. Dit zie je terug in uitstekende arbeidsvoorwaarden, een inspirerende werksfeer en de vrijheid om jouw talenten volledig te benutten. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris tussen €2.750,- en €3.500,- (op fulltime basis) afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast bieden we nog meer voordelen die jouw werkplezier versterken:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, zodat jij met vertrouwen aan jouw toekomst kunt bouwen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken, zodat je werk en privé optimaal kunt balanceren.
 • Een winstdelingsregeling die jouw inzet en bijdrage beloont.
 • Een zakelijke mobiele telefoon en laptop, waarmee jij altijd verbonden bent met jouw werk.
 • Maar liefst 26 vakantiedagen (met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen), zodat jij voldoende tijd hebt om te ontspannen en op te laden.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling waarbij de werkgever maar liefst 70% van de bijdrage voor haar rekening neemt.
 • Een goed gevulde keuken met een scala aan (gezonde) tussendoortjes, heerlijke koffie en andere drankjes die jouw werkdag nog prettiger maken.
 • Regelmatige organisatiebijeenkomsten waarbij alle collega's samenkomen en waar we altijd informeel afsluiten, zodat je de kans hebt om je collega's beter te leren kennen en te genieten van een gezellige sfeer.

Jij hebt

 • Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau?
 • Heb je minimaal 2-3 jaar werkervaring en een ambitieuze instelling?
 • Sta jij bekend om je resultaatgerichtheid en nauwkeurige aanpak?
 • Heb je een commerciële mindset en de flexibiliteit om veel onderweg te zijn voor klantafspraken?
 • In het bezit van Rijbewijs B

Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Sluit je aan bij dit team waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Ontdek de mogelijkheden om het verschil te maken en geniet van de vrijheid om zowel op locatie als thuis te werken. Deze organisatie biedt een inspirerende werkomgeving waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen. Waar wacht je nog op? Start jouw succesverhaal bij deze HR-Specialist!

Organisatie

Bij deze organisatie ondersteunen ze bedrijven bij subsidieaanvragen en kostenbesparingen op HR-gebied. Ze openen de deur naar subsidies en onderzoeken mogelijkheden voor besparingen. De klanten kunnen rekenen op onze deskundige ondersteuning bij het aanvragen, administreren en beheren van diverse mogelijkheden.

Meer info

Locatie:
Niveau:

Reageer op deze vacature

Ik ben