Junior accountmanager

Dag1 van je nieuwe functie

Ben jij de dynamische junior professional met een passie voor sales en affiniteit met de zorg? Breng jij met gemak nieuwe connecties tot stand en ligt je hart bij het welzijn van mensen? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn!

... Dag 2, 3, 4

Binnen de Sales afdeling zoeken we naar een Junior Accountmanager die bruist van enthousiasme om het team in de regio Noord-Holland te versterken. De accountmanagers zijn van onschatbare waarde; zij zijn verantwoordelijk voor het gehele salesproces. Van het aanknopen van nieuwe zakelijke relaties tot het succesvol afsluiten van deals. Ze zijn het kloppende hart van het klantenbestand en spelen een cruciale rol in zowel het binnenhalen als behouden van loyale klanten. Het salesteam krijgt de nodige ondersteuning van onze commerciële binnendienst. De accountmanagers hebben diepgaande kennis van de branche en producten, en ze dragen bij aan de voortdurende groei van onze organisatie.

Als bevlogen junior accountmanager zet jij je in om onze commerciële doelen te bereiken. Het leggen van contacten met zowel potentiële als bestaande klanten gaat jou natuurlijk af. Je beleeft plezier in je werk en weet op een creatieve wijze je dag efficiënt en effectief te organiseren. Je herkent kansen in de markt, signaleert de behoeften van onze eindgebruikers en anticipeert hierop; je bent een echte zorgdrager. Op locatie verzorg je boeiende presentaties en demonstraties voor een breed scala aan klanten, variërend van ouderenzorg tot ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierbij verlies je nooit het commerciële aspect uit het oog, en je weet dit uitstekend te combineren met de wensen van onze klanten. Ons assortiment aan producten is uitgebreid en voortdurend in ontwikkeling, en met deze kennis weet je nieuwe kansen voor groei te ontdekken. Als accountmanager ben je een sleutelfiguur in het verwezenlijken van ons ambitieuze sales potentieel.

Wij bieden

 • Een salaris tussen de €3.000- en €3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden (8 uur per dag) tussen 08:00 en 18:00 uur, van maandag tot en met vrijdag;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Een positieve werkomgeving waar collegialiteit hoog in het vaandel staat;
 • Een gevarieerde en zelfstandige functie binnen een energieke organisatie;
 • In deze rol treed je direct bij de opdrachtgever in dienst.

Jij hebt

 • Je hebt hbo werk-denk niveau;
 • Je hebt; reeds ervaring in een salesrol en toe aan de stap naar buiten;
 • Affiniteit met de zorgsector is een pré;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Onze klant is de onbetwiste marktleider in de gezondheidszorg. Hun missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die kort- of langdurige zorg nodig hebben. Het familiebedrijf hecht al 130 jaar waarde aan normen en waarden met de cliënt altijd centraal. Ze bieden op maat gemaakte zorg en producten voor zowel particulieren als zorginstellingen en ze voorzien in de juiste begeleiding.

Meer info

Locatie:
Niveau:

Reageer op deze vacature

Ik ben