Vacatures

alle vacatures

Jij bent op zoek naar een nieuwe baan en ergens bestaat die passende functie voor je. Ik ben nieuwsgierig naar jou als persoon, je loopbaan en toekomstplannen.

Jij bent belangrijk voor mij, jou goed leren kennen is essentieel, daarom volgt er na je sollicitatie een uitgebreid kennismakingstraject. Jij als persoon staat voorop, je talent, wensen en toekomstplannen zijn mijn uitgangspunt voor het vinden van de juiste werkgever!
Samen met jou, investeer ik veel tijd in je om je te leren kennen en de juiste match te maken met de werkgever en de vacature. Dit doe ik door eerst telefonisch de vacature met je door te nemen, lijkt het te passen, dan kom je bij mij op persoonlijk gesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek ga ik, aan de hand van je CV, in op alle skills die je meebrengt. Natuurlijk bespreek ik ook wat je wensen zijn voor je carrière op (middel) lange termijn. Dit interview duurt gemiddeld 1 uur.
Soms best moeilijk om eerlijk tegen elkaar te zijn, vooral als het zaken zijn die jij of ik liever niet wil horen, maar eerlijkheid duurt het langst! Dus ik spiegel en geef feedback op zaken die ik zie en hoor, dat mag jij bij mij ook! Zo krijg je bij Dag1 de werkelijke reden van een afwijzing, zodat je ermee aan de slag kan. Natuurlijk hoor ik het ook graag als ik zaken kan verbeteren of anders aan kan pakken. Van wederzijdse feedback word je alleen maar sterker toch?
Als ik de juiste vacature voor je heb, dan ga ik je kandidatuur bekend maken bij onze opdrachtgever. Dit betekent dat ik een samenvatting maak van het interview en dat ik dit samen met je originele CV naar onze opdrachtgever stuur. Als ik mijn werk goed doe, en dat doe ik, mag je op sollicitatiegesprek. Is het een match, dan blijf ik je gedurende het eerste halfjaar intensief volgen.
Ik ben