11 januari 2017

Dag 1 gaat grondig en plezierig te werk! Het kennismakingsgesprek was eigenlijk al een 1e sollicitatiegesprek met een diepte-interview. Er werd goed uitgevraagd naar mijn wensen, ervaring en drijfveren waarbij gekeken werd of dit passend was bij de vacature en bij het bedrijf. Daarna volgde een gedegen begeleiding waarbij het bedrijf een uitgebreide motivatie over mij kreeg en ik veel info over het bedrijf, de functie en tips kreeg. Vooraf werd ik gebeld om succes te wensen en ook na de gesprekken was er contact om te vragen naar mijn bevindingen en of er een klik was. Nadat ik aangenomen was is er nog diverse keren contact geweest om te vragen hoe het gaat. Het was een zeer zorgvuldig, gedegen en prettig traject dat geleid heeft tot een perfecte match!

Yvonne

8 januari 2017

Dag1 levert echt onderscheidende kwaliteit aan kandidaten én opdrachtgevers door haar persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaat als de werkgever. Niet alleen bij de intake maar gedurende het gehele proces. Proactief op het positief kritisch begeleiden van de kandidaat naar de beste match met een nieuwe werkgever en vice versa. Mijn zoektocht is hun zoektocht waarbij ze oprechte belangstelling hebben voor mijn wensen en kwaliteiten, alert zijnen blijven op mogelijkheden én over de grenzen heen kijken. Dag1 is voor mij een kwalitatief hoogstaande en zeer betrokken partner gebleken waarmee ik zowel als kandidaat als als werkgever graag blijf samenwerken.

Inge

1 maart 2017

Voor HR is belangrijk dat een recruiter expertise heeft op haar vakgebied, de juiste kandidaten voorstelt / bemiddelt en de kernwaardes “vertrouwen” en “respect” hoog heeft staan. Dit alles vind ik terug ik Dag1! Ik ben erg blij met de goede samenwerking, de communicatiemomenten en de expertise die Dag1 in huis heeft!

Anoniem

4 januari 2017

Samenwerken met Dag 1 is voor onze organisatie uiterst succesvol gebleken, goede geschikte kandidaten die wij graag een arbeidsovereenkomst hebben aangeboden in 2016. Voor 2017 willen wij graag op de ingeslagen weg doorgaan en onze samenwerking verder uitbouwen. Waarom:

  • klantgericht
  • maatwerk
  • kwaliteit
Kortom uiterst plezierig.

Lydia - Cash Software BV

2 januari 2017

Bijna drie jaar geleden ben ik voor het eerst met Dag1 in contact gekomen. Zij hadden een openstaande HR vacature en via hen ben ik uiteindelijk, in eerste instantie op uitzendbasis, bij mijn huidige werkgever begonnen. In die periode ben ik zowel kandidaat als klant geweest en op dit moment werk ik alleen nog als klant met Dag1 samen. Ik ben erg positief over Dag1, zowel mijn ervaring als kandidaat is positief, als mijn ervaring als klant. De duidelijke en snelle communicatie spreekt mij erg aan, verder zijn de medewerkers erg betrokken bij hun kandidaten en klanten en vind ik de samenwerking erg plezierig.

Rianne

Ik ben