22 juli 2019

Zeer tevreden over deze leuke organisatie! Dag1 heeft een vlotte benadering van het recruitment-proces. Het begint al met de naam waardoor je al over je eerste dag begint na te denken; de organisatie pakt vervolgens snel door. Mijn contactpersoon was Joyce Snels. Een fijn persoon die duidelijke afspraken maakt en ook nakomt. Ze is goed bereikbaar en heel enthousiast, tegelijkertijd is ze ook realistisch en schept daardoor wel een goed verwachtingspatroon. Ze weet zich heel goed tussen de opdrachtgever en de kandidaat te positioneren en kan zo voor beide partijen waarde toevoegen, mede omdat ze creatief en oplossingsgericht is. Ik ben inmiddels heel tevreden in mijn nieuwe baan! Dag1 en Joyce; dank daarvoor!

Anoniem

21 juni 2019

Een nieuwe baan zoeken is niet iets wat ik vaak doe. Hoe fijn was het dat daar dan Marjon Derks was! Wat een gedreven, resultaatgerichte, enthousiaste en betrokken recruiter. Iemand die met je meedenkt en met veel energie en toewijding werkt aan een mooi resultaat: een nieuwe baan! Ik heb veel gehad aan de hulp en betrokkenheid van Marjon. Ze is een professionele warme vrouw die haar vak verstaat! Kortom: dikke aanrader!

Jojanneke

24 mei 2019

Erg fijne gesprekken gehad bij Dag1, dankzij Lyli heb ik een uitdagende baan kunnen vinden wat aansluit op mijn ambities! Zeker een aanrader om voor Dag1 te gaan!

Dustin

14 mei 2019

Ik heb vandaag een heel fijn kennismakingsgesprek gehad met Katiuscia. Ondanks dat we elkaar telefonisch steeds misliepen bleef zij mij bellen. Uiteindelijk contact gekregen en uitgenodigd voor een kennismaking voor een vacature. Zij was open en duidelijk en ik kon ook rustig mijn verhaal doen. Het zelf kort opschrijven (beschrijven) van mijn antwoorden op enkele vragen was nieuw, maar voor mijzelf was dat goed en toch ook leerzaam. Nu afwachten wat er uitkomt. Hoe dan ook, ik ging met een tevreden gevoel naar huis. Bedankt, Katiuscia!

 

Nancy

13 mei 2019

Goed geholpen door Lyli, daardoor ben ik nu werkzaam bij Xtandit. Sluit precies aan bij mijn behoeftes, direct een goede match! Bedankt Lyli.

 

Kevin

13 mei 2019

Een fijn gesprek gehad met Irene, ze denkt mee en geeft super goed advies met betrekking tot mijn CV, nu afwachten waar het toe leidt!

Anoniem

10 mei 2019

Super leuk contact gehad met Dag1 (Katiuscia, fijne gesprekken en er wordt naar je geluisterd. Helaas is het bij goede gesprekken gebleven, MAAR zeker een aanrader. Wie weet wat de toekomst gaat brengen, mocht ik door omstandigheden toch weer in deze positie terecht komen…

Anoniem

9 mei 2019

Dag1 heeft mij op een fijne manier aan de juiste baan geholpen! Menno Kostelijk is een hele fijne recruiter die goed de tijd neemt. Hij schakelde snel en maakte me enthousiast over de vacature. Zeker een aanrader!

 

Anoniem

18 april 2019

Erg leuk en goed contact met Irene van Egmond. Ze doet erg haar best iets leuks te vinden wat bij je past. Alle contact tot nu is erg leuk, maar ook zeker duidelijk. Ik ben erg tevreden over Dag1, daar is Irene wel een erg groot onderdeel in.

Whitney

2 april 2019

Via een connectie ben ik bij Dag1 terecht gekomen. Na een prettig telefonisch gesprek ontving ik een mooie mail met als titel: Mag ik voor je aan de slag? Dag1 maakt een mooie persoonlijke mail over de privacyverklaring. Om elkaar beter te leren kennen heb ik een persoonlijk gesprek gehad met Irene van Egmond in Utrecht. Na dit gesprek ben ik vol enthousiasme naar huis gereden en heb thuis uitgebreid verslag gedaan. Dit heeft mij een boost gegeven om weer naar mogelijkheden in de markt te kijken, waar het de laatste jaren aan heeft ontbroken.

Michael

1 maart 2019

Na gereageerd te hebben op een vacature via LinkedIn, werd ik gebeld door Shireen en een afspraak werd gemaakt. Het was een fijn gesprek, waar een open sfeer hing en oprechte interesse. Ik mocht op gesprek komen bij het bedrijf. Diezelfde week ook nog op een tweede gesprek en op 1 april mag ik starten met mijn nieuwe uitdaging! Ik ben heel blij dat ik met Dag1 in contact ben gekomen. De communicatie is heel fijn, zeker met Shireen. Ze helpt in alles en staat voor je klaar. Daarbij is ze ook altijd goed bereikbaar! Dank je wel voor alles Shireen, ik kijk er heel erg naar uit om met mijn nieuwe uitdaging te beginnen!

Judith

26 februari 2019

Nadat ik mijn CV op Vacaturebank had geplaatst, werd ik al vrij snel benaderd door Lyli Hartman. Zij vertelde mij een leuke vacature in de regio Zuid-Holland te hebben en dat mijn CV goed aansloot bij de functie van Commercieel Medewerker Service & Onderhoud. Wij maakten een afspraak voor een intakegesprek. Op een professionele manier werden mij zowel algemene vragen als specifiek functiegerelateerde vragen gesteld. Dit alles in een prettige sfeer en door Lyli haar enthousiaste reactie en daadkrachtig handelen mocht ik al snel op gesprek. Na mijn 1e gesprek volgde er een 2e gesprek en uiteindelijk ben ik aangenomen en begin ik op 1 maart bij een leuke en professionele organisatie met enthousiaste collega’s. Hierbij dus heel erg bedankt Dag 1 en Lyli in het bijzonder.

Stan

16 januari 2019

Dag1, wat een professionele organisatie. Mijn eerste gesprek was met Sevtap Öztürk. Wat kan zij toch goed luisteren en advies geven. Alles verliep zo soepel. Binnen 1 week was ik aangenomen. Dit zeker met de hulp van Sevtap. Sevtap geeft je een gevoel van vertrouwen, we hebben een goede relatie opgebouwd. Go, go, go, girl!

Anoniem

17 december 2018

Via de mail benaderd door Sevtap Öztürk met een leuke vacature. Ik kon al vrij snel op afspraak komen. Een goed gesprek gehad, hier en daar wat tips m.b.t. tot mijn CV anno 2018. Daarna is alles in een hoog tempo in werking gezet. En kon ik heel snel op sollicitatie bij de werkgever. De tips en begeleiding hierna vond ik heel netjes. Daarnaast is het contact, samenwerking en de interesse vanuit Sevtap ook echt super! Altijd duidelijk, informatief, behulpzaam en belangstellend. Heel professioneel met een persoonlijk tintje. Ik zeg TOP!!! Bedankt Dag1 en bedankt Sevtap; je bent een topper!

Joanne

11 december 2018

Shanna – Utrecht; Enthousiasme, vakkundigheid, sociaal, betrokkenheid… Do I need to continue?

Michel

26 november 2018

Vanaf dag 1 dat ik bij Dag1 binnen stapte, voor mijn afspraak met Sevtap, voelde het al goed. Niet alleen de toffe uitstraling van het kantoor, maar vooral de persoonlijke en professionele aanpak van Sevtap. Ik dacht meteen deze recruiters weten wat ze doen!! Al snel volgde er een sollicitatiegesprek bij een werkgever, waarbij ik ontzettend goed begeleid werd door Sevtap. Met als gevolg dat ik, in het nieuwe jaar, mag starten aan mijn nieuwe uitdaging bij de werkgever. Ik kijk er ontzettend naar uit. Sevtap, je bent een TOPPER!!

Zeynep

23 november 2018

Wat zijn het toppers die Shireen en Sevtap. Hun persoonlijke benadering, enthousiasme, bevlogenheid en professionaliteit onderscheiden hen van andere recruiters die ik heb ervaren. Zij hebben mij echt het gevoel gegeven dat het niet om een snelle plaatsing gaat, maar mij als persoon aan een passende baan helpen waar ik gelukkig van word. Dankzij hun expertise en het snelle schakelen heb ik een nieuwe leuke en uitdagende baan gevonden. Dames, super bedankt en wij houden contact!

Marcel

23 november 2018

Complimenten aan Shanna van Dag1 – Utrecht. Mede door haar inspanningen heb ik recent getekend bij een nieuwe werkgever. Haar persoonlijke benadering, positiviteit en doortastendheid heb ik als erg prettig ervaren. Verder gewoon een leuke club mensen die ik van harte kan aanbevelen!

Arjan

20 november 2018

Eerste intake prima! Daarna er steeds zelf achteraan moeten gaan, zoeken voor je doen zij amper tot niet. Erg jammer.

Anoniem

8 oktober 2018

Ik ben heel tevreden over Dag1. Uiterst snelle service, heel professioneel en een persoonlijke benadering. Ook de opvolging op de werkplek is prima!

Lien

4 september 2018

De persoonlijke benadering, de professionaliteit en de toewijding zijn de kenmerken van mijn ervaring met Dag1. Dit alles gecombineerd met een gezonde dosis humor van Shireen Touw maken haar een top recruiter! Als Shireen een match ziet, dan gaat ze daar 100% voor en zet ze zich volledig in om de match tot stand te brengen. Hierdoor heb ik binnen korte tijd een enorm leuke nieuwe baan gevonden! Dankjewel Shireen!!!

Sylke

16 augustus 2018

Om een goede baan te krijgen dien je vaak een recruiter te vinden die weet hoe je bent en die dan een passende baan kan vinden. Het eerste is om goed je verhaal te horen. Dat is vaak ook het verschil met de vele andere bureaus die je vaak aan een baan willen helpen om maar aan hun inkomsten te komen. Karlien is iemand waarbij je al bij het kennismakingsgesprek je heel erg prettig voelt en je woord kan doen om zo goed mogelijk te kunnen uitleggen wat je wil. Het is de basis die Dag1 goed heeft begrepen om zo succesvol te kunnen zijn. Dat spreekt mij erg aan. Karlien is voor mij een top recruiter! Zes sterren!

Henrie Clifford Garcia

18 juli 2018

Welke recruiter zet alles op alles om te zorgen dat je de juiste baan binnensleept? Shireen van Dag1! Tijdens de leuke en informatieve gesprekken vraagt Shireen door tot de kern van wie je bent, wat je wilt, op een heel natuurlijke manier en met een vleugje humor. Ze oordeelt niet en denkt in kansen. Ze geeft tips waar ze verbetering ziet. Ze weet je feilloos met een werkgever te koppelen waar je je thuis kan voelen en waar toekomst in zit. Haar werk doet ze zeer professioneel, super enthousiast en met veel toewijding, zorg en aandacht. Haar positieve instelling is er een uit miljoenen! Als Shireen zeker van haar gemaakte match is, en de NS het weer eens laat afweten met stomende remblokken, stapt ze direct in de auto om je zo snel mogelijk voor de deur van de werkgever af te zetten!!! In de tussentijd zorgt ze dat je je focus houdt op een positieve uitkomst en met volle moed en zelfvertrouwen het gesprek ingaat. Ook haar leidinggevende zet haar beste beentje voor om de werkgever in te lichten dat we onderweg zijn en ze zo overtuigd is dat ik de juiste kandidaat ben door hen te zeggen dat een recruiter mij persoonlijk komt brengen.  Pure toewijding en zoals ik Shireen zei: “Je bent een ware engel!” Wanneer je dan je droombaan bemachtigd hebt, is ze net zo oprecht gelukkig als jij! Als je een baan wilt die bij jou past of als je als werkgever een kandidaat zoekt, dan weet Shireen daar een succesmatch van te maken en hoe! Shireen, je bent een topper en meer!!! Zonder jou was het me niet gelukt! Ontzettend bedankt daarvoor!!!

Joyce

13 juli 2018

Graag wil ik mijn complimenten en waardering geven over de professionaliteit bij Dag1. Met name de contacten en de perfecte afhandeling door Jean-Marc Albert. Omdat hij in het gesprek het beste uit de kandidaat naar voren haalt. Niet alleen de kwalificaties, maar ook de ambities en karakter van de kandidaat. Deze persoonlijke benadering sprak mij erg aan.

Vincent

11 juni 2018

Door Jean-Marc van Dag1 heb ik snel een nieuwe baan gevonden, waar ik binnen een paar dagen kon beginnen. De gesprekken waren zeer uitgebreid en duidelijk. Ik voelde me heel goed gesteund en zeer serieus genomen bij mijn zoektocht. De begeleiding kan echt niet beter.

Anoniem

30 mei 2018

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met de medewerkers bij Dag1. Binnen een korte periode hebben ze mij geholpen aan een nieuwe uitdagende baan. Ze zijn nauwkeurig en consistent in hun communicatie. Je voelt je gewaardeerd en ondersteund. Bedankt Jean-Marc en Marloes!

Anoniem

30 april 2018

Erg enthousiast over de dienstverlening van Dag1! Marloes heeft in zeer korte tijd gezorgd voor een match en ik ben dan ook erg blij dat ik op korte termijn kan starten bij mijn nieuwe werkgever. Complimenten voor de snelle en enthousiaste manier van communiceren!

Anoniem

25 april 2018

Na een plezierig telefonisch onderhoud kwam ik langs op de vestiging te Rotterdam ter nadere kennismaking. Informeel doch professioneel het gesprek ook daar verliep ging deze gepaard met toewijding en enthousiasme: ik voelde me er meteen op mijn gemak. Maar hoe informeel ook, het verhinderde de recruiter, Shireen, niet om punctueel en scherp te blijven. Zelfs werd ‘tussen de regels door’ ruimte gevonden om mij van de nodige feedback te voorzien om de sollicitatievaardigheden te verbeteren. Conclusie: een geweldige eerste kennismaking! Helaas was er geen match tussen potentiële werkgever en mij. En zo professioneel het ging werd ook hier op teruggekoppeld en bewees deze recruiter mij wederom haar kwaliteiten d.m.v. door te vragen, feedback te geven en opbouwende kritiek.

Hans

23 april 2018

Dag1 neemt de tijd voor je en bereiden je goed voor op wat komen gaat. Zij blijven contact onderhouden in het hele proces. Ik ben er superblij mee, dank hiervoor.

Michael

17 april 2018

Mijn contactpersoon, Shireen Touw, bij Dag1 is een schat van een mens en ik had vanaf dag 1 alle aandacht van haar. Ik had daardoor binnen een korte twee weken mijn droombaan. Zij heeft mij in het hele proces goed begeleid en dankzij haar tips ben ik ook gelijk aangenomen. Ik ben superblij met Dag1!

Raghini

11 april 2018

In mijn loopbaan ben ik al vaak met intermediairs in aanraking gekomen zowel vanuit het perspectief van werknemer als werkgever. Als werkzoekende had ik Angelique Spencer als intermediair. Mijn ervaringen met Angelique Spencer en Dag1 zijn bijzonder goed. In tegenstelling tot sommige andere intermediairs neemt Dag1 daadwerkelijk de tijd voor jou en kijken naar jou als mens en persoon: d.w.z. naar jouw ervaringen en wensen, daarna probeert Dag1 zo goed mogelijk een match te vinden. Mocht ik in de toekomst weer een intermediair nodig hebben, dan zal ik zeker niet twijfelen om contact op te nemen met Dag1 en Angelique Spencer.

Otto

28 maart 2018

Na een lange zoektocht heb ik eindelijk een baan via Dag1! Ik ben heel goed geholpen door Corine de Reus. Zij neemt de tijd en luistert naar je. Na een leuk telefonisch gesprek werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Al gauw mocht ik op sollicitatiegesprek. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en moeite, Corine!

Emine

27 maart 2018

Donderdagavond CV online gezet en vrijdagochtend een telefoontje ontvangen van een vriendelijke dame. Zij heeft meteen ingezien dat ik een goed match zou zijn voor de vacature. Vervolgens een super leuk kennismakingsgesprek gehad… en zij heeft mij voorgesteld. I got the job! Mega bedankt Shireen voor het fijne gesprek en de goede match… je bent een topper!

Euredice

5 maart 2018

Binnen een week een nieuwe baan! Wat is het snel gegaan. Ik kan me het eerste telefoongesprek nog goed herinneren! Ik ben echt vanaf het eerste telefoongesprek ontzettend leuk en goed geholpen! Bedankt lieve Shireen voor je goede begeleiding en leuke kaart!

Nicole

1 maart 2018

Een paar dagen geleden heb ik gesolliciteerd op een functie via Dag1. De volgende dag werd ik meteen gebeld door Shireen. We hebben telefonisch gesproken en kennis gemaakt via video-bellen. Ze gaf me aan dat ze mijn profiel in orde zou maken en me zou voorstellen aan het bedrijf. Al snel kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen. Een dag van te voren heeft Shireen me nog gebeld om de laatste dingen te bespreken en me succes te wensen. Twee dagen later kreeg ik te horen dat ik aangenomen was. Lieve Shireen, bedankt voor al je hulp en moeite!

Sharita

9 februari 2018

Marloes zet zich voor de volle 100% voor je in en is flexibel wat betreft contact. Dag1 heeft customer(kandidaten)service zeker begrepen!

Anoniem

30 januari 2018

Dag1 heeft mij zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Meedenken en actief zoeken zijn woorden die als eerste bij mij opkomen als ik aan Dag1 denk. Dank je wel Marloes voor je goede zorgen!

Michel

5 december 2017

We bereiken vroeg of laat allemaal het moment dat we toe zijn aan een nieuwe uitdaging. In de meeste gevallen sta je er alleen voor. Althans dat dacht ik. Na zoals velen van ons waarschijnlijk hebben of zullen meemaken, kan het best frustrerend zijn om niet te vinden waar je naar op zoek bent. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Dag1 en met name Tali Droog ervoor heeft gezorgd dat de perfecte match met mijn huidige werkgever tot stand is gekomen. Ondanks enkele tegenslagen zoals eenieder zal meemaken, is het fijn om te weten dat er achter de schermen mensen zoals Tali zijn die het verschil maken.

Ibrahim

7 november 2017

Ik ben benaderd door recruiter Frédérique, al vanaf dag 1 werd ik enthousiast gemaakt met een interessante vacature die precies aansloot op mijn profiel. Ik ben constant op de hoogte gehouden over hoe en wat, communicatie is prettig en duidelijk verlopen. Ik moet zeggen dat ik eerst wat sceptisch was, hoe groot zou de kans tenslotte zijn dat de keus op mij zou vallen. Maar deze twijfel heeft Frédérique weg kunnen halen. Zonder Dag1 waren mijn werkgever en ik nooit met elkaar in contact gekomen! Superleuke baan aan Dag1 overgehouden.

Monica

1 november 2017

Heel tevreden over Dag1! Een ontzettend warm welkom gehad en ze staan altijd voor je klaar als er iets is. Heel fijn om mee samen te werken dus.

Iris

1 november 2017

Ik bedank graag Marloes van Nieuwenhuijzen, voor haar professionele en vriendelijke hulp. Ook al is het anders verlopen dan gedacht, toch kijk ik met een erg positieve blik hierop terug.

Robert

20 oktober 2017

Onlangs solliciteerde ik naar de functie van binnendienstmedewerker. Corine de Reus benaderde mij voor deze functie. Zij is een hele aardige vrouw. Het was een bijzonder gesprek. Oprechte interesse. Eerlijk met elkaar spreken over de raakvlakken en de gaten. Openhartigheid. Ik voelde de ruimte om mijn echte ik te laten zien in plaats van mijn beste kant.
Ik ben onder de indruk van haar deskundigheid. Ondanks dat het niets geworden is, wil ik wel mijn complimenten geven. Ik kreeg aan het eind van het gesprek heel eerlijk gespiegeld hoe ik overkom. Door haar heb ik mij toegelegd op het verbeteren van mijn non-verbaal gedrag tijdens sollicitatiegesprekken. Voorheen solliciteerde ik mij suf zonder resultaat. Door Corine begreep ik eindelijk wat ik fout deed. Die eerlijke terugkoppeling kreeg ik helaas nooit. Ik heb nu zelfs twee aanbiedingen waaruit ik kan kiezen!

Monica

20 oktober 2017

Absoluut 5 sterren waard! Vanaf het eerste moment is er tijd voor me gemaakt en vooral ook goed geluisterd. Met het gevolg dat ik nu bij een bedrijf werk, waar ik echt pas en met plezier naar toe ga. Marloes, bedankt voor je telefoontjes, appjes, kaartjes en je inzet!

Roos

18 oktober 2017

Zeer tevreden over Dag1, met name Lukas Barak, voor de persoonlijke aandacht en een goede begeleiding.
Bedankt Lukas!

Joost

9 oktober 2017

Vanaf het eerste contactmoment was het eigenlijk al fijn. Leuke organisatie met recruiters die echt de tijd voor je nemen. De recruiter waar ik contact mee heb gehad was professioneel, vriendelijk en vooral erg betrokken in het proces. Dag1 is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar werk of werknemers!

Glenn

22 september 2017

Ik was al een tijd aan het rondzoeken naar een baan en al met verschillende recruiters in zee gegaan die allemaal gouden bergen beloven maar niets nakomen. Niet bij Dag1 en niet bij Tali. Zijn goede begeleiding en enthousiasme hebben mij aan mijn baan geholpen. Ook tijdens het introductiegesprek merkte ik dat Dag1’s empathische en eerlijke houding mij zeer aansprak. Ik ben meer dan tevreden over deze recruiters. Blijf zo doorgaan!

Jeffrey

11 september 2017

Fijne procedure waarbij de gemaakte afspraken ‘gewoon’ worden nagekomen. Zeer uitgebreide gesprekken waarbij ook de niet standaard vragen worden gesteld en je daardoor gedwongen wordt om echt na te denken of de functie en het bedrijf bij je passen. Dank je wel Tali, voor dit mooie traject!

Kirsten

7 september 2017

Wat een verademing om een recruiter te spreken die echt naar je luistert, wie je bent en wat jouw wensen zijn!!!!
En… dat blijft. Ze zetten zich op een hele persoonlijke manier voor je in en het contact verloopt bijna zo hecht als een vriendschap. Ik ben zo blij dat jullie mij helpen met die nieuwe carrière!

Wiets

6 september 2017

Ik ben zeer tevreden over Dag1. De persoonlijke en goede begeleiding door Dag1 maakt het verschil.
Met regelmaat mailt mijn toenmalige recruiter mij om te vragen hoe het met mij gaat. Ook als ze weer eens op bezoek is bij mijn werkgever drinken we een bakje koffie samen. Dag1 is niet alleen een tussenschakel tot je een baan hebt. Ook nadat je je droombaan hebt gevonden staan ze klaar voor je.
Bedankt Dag1!

Elif

5 september 2017

Ik ben erg tevreden over hoe Dag1 zich voor mij heeft ingezet. Van de eerste uitnodiging op LinkedIn naar initiatief nemen voor meerdere (telefoon)gesprekken en het faciliteren van de gesprekken bij de opdrachtgever. De persoonlijke aanpak heb ik als zeer prettig ervaren en ook de deskundigheid van de medewerkers hebben mij uiteindelijk echt verder geholpen in het sollicitatieproces. Verder is het heel fijn dat Dag1 op één lijn zit met de opdrachtgever, ze weten heel erg goed waar een opdrachtgever naar op zoek is en weten dit soms sneller dan jijzelf. Ik kende Dag1 hiervoor nog niet, maar kan het iedereen aanraden.

Gino

15 augustus 2017

Dag1 heeft een hele persoonlijke aanpak en luisteren goed naar de wensen die je hebt. Het aanbod wat mij werd gedaan sloot dan ook telkens goed aan bij wat ik zocht. Ze schakelen snel en zijn heel betrokken. Ook na het vinden van een baan blijven ze betrokken hoe alles verloopt. Complimenten met name voor Martijn die precies weet wat ik zoek en een zeer goede match weet neer te zetten!

Suzanne

15 augustus 2017

Dag1 neemt echt de tijd voor je, dus veel aandacht. Dit maakt dat je tijdens de duur van het gesprek rustig kunt nadenken over wat je wilt vragen, zeggen etc. Dat maakt weer dat je minder hoeft in te zitten of je wel je informatie eruit hebt kunnen halen, waardoor je je weer kunt concentreren op de volgende dingen in de aanloop naar je nieuwe baan via Dag1.

Elize

14 augustus 2017

Bijzonder gecharmeerd van de aanpak van Dag1 en met name van Lukas Barak. Een hele persoonlijke aanpak om mij aan een leuke nieuwe baan te helpen.

Anoniem

14 augustus 2017

Een uitzendbureau waar leuke mensen werken, die snel actie ondernemen. Ze doen echt hun best voor je en je voelt je gehoord. Wat ook erg leuk is, is dat ze na een paar weken langs zijn gekomen op m’n nieuwe werkplek, met een chocoladereep, om even te vragen hoe het tot nu toe gaat 🙂 Blij met mijn baan, dankzij Dag 1!

Chalique

9 augustus 2017

Een persoonlijke resultaatgerichte aanpak omschrijft Dag1 volgens mij het beste. Zij zijn op zoek naar een echte match en niet alleen op basis van jouw CV of werkervaring. Zeker een aanrader!

Jeroen

9 augustus 2017

Ik heb via Dag1 een baan gekregen waar ik aanvankelijk zelf niet eens aan had gedacht. De recruiter, Martijn, heeft me niet alleen eerlijk en betrokken door het proces heen geloodst, maar hij heeft me ook enthousiast gekregen. Tevens heb ik buiten een zeer professionele houding, ook een zeer persoonlijke aanpak gevoeld. Kortom, een zeer fijne samenwerking!

Sofieke

11 januari 2017

Dag 1 gaat grondig en plezierig te werk! Het kennismakingsgesprek was eigenlijk al een 1e sollicitatiegesprek met een diepte-interview. Er werd goed uitgevraagd naar mijn wensen, ervaring en drijfveren waarbij gekeken werd of dit passend was bij de vacature en bij het bedrijf. Daarna volgde een gedegen begeleiding waarbij het bedrijf een uitgebreide motivatie over mij kreeg en ik veel info over het bedrijf, de functie en tips kreeg. Vooraf werd ik gebeld om succes te wensen en ook na de gesprekken was er contact om te vragen naar mijn bevindingen en of er een klik was. Nadat ik aangenomen was is er nog diverse keren contact geweest om te vragen hoe het gaat. Het was een zeer zorgvuldig, gedegen en prettig traject dat geleid heeft tot een perfecte match!

Yvonne

8 januari 2017

Dag1 levert echt onderscheidende kwaliteit aan kandidaten én opdrachtgevers door haar persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaat als de werkgever. Niet alleen bij de intake maar gedurende het gehele proces. Proactief op het positief kritisch begeleiden van de kandidaat naar de beste match met een nieuwe werkgever en vice versa. Mijn zoektocht is hun zoektocht waarbij ze oprechte belangstelling hebben voor mijn wensen en kwaliteiten, alert zijnen blijven op mogelijkheden én over de grenzen heen kijken. Dag1 is voor mij een kwalitatief hoogstaande en zeer betrokken partner gebleken waarmee ik zowel als kandidaat als als werkgever graag blijf samenwerken.

Inge

30 januari 2019

Dag1 weet precies waar we naar op zoek zijn en wat voor personen aansluiten bij ons bedrijf. Sevtap Öztürk weet snel en goed te schakelen en heeft daarmee al een aantal goede kandidaten bij ons weten te plaatsen. We zijn ontzettend blij met de goede samenwerking en ik ben ervan overtuigd dat er nog heel veel nieuwe plaatsingen zullen volgen in de toekomst.

Caroline - Videojet

12 oktober 2018

Dag1 is doortastend en gefocust op het vinden van de juiste kandidaat. Wat andere bureaus niet is gelukt heeft Dag1 op zeer korte termijn gerealiseerd door goed te luisteren naar onze wensen en in te zoomen op belangrijke details. Ik heb de samenwerking met Annelies Venema en Sevtap Öztürk als zeer prettig ervaren. Oprechte interesse in de organisatie met de nadruk op de cultuur en de medewerkers heeft gezorgd voor een juiste match!

Danielle - Utility Connect B.V.

9 februari 2018

Dag1 heeft nauwkeurig op onze vraagbehoefte ingespeeld betreffende invullen van een vacature. Dag1 vraagt goed door en fungeert als ideaal klankbord waardoor je als opdrachtgever wordt aangezet tot nadenken. Ik zou Dag1 aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar invulling van kantoorpersoneel.

Sander - FOCUS Benelux

5 februari 2018

Zojuist een eerste kennismakingsgesprek gehad met Dag1. Een goed en prettig gesprek, waarbij in een open informele sfeer tot in detail is ingezoomd op de openstaande vacature die wij hebben. Naast de harde functie- inhoudelijke zaken, is door Dag1 ook goed doorgevraagd op de overige aspecten die een kandiaat mee moet gaan brengen en de samenstelling van het bestaande team. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit tot een goede voorselectie van kandidaten gaat leiden die straks prima gaan passen in de functie en het team!

Anoniem

9 oktober 2017

In de afgelopen maanden zijn wij samen met Dag1 op zoek gegaan naar versterking voor ons (interne) matchingteam. Uiteindelijk hebben wij de juiste kandidaat niet kunnen vinden. En dat bleek de beste oplossing, want mede door het contact met Dag1 zijn wij tot de conclusie gekomen het team anders in te richten. Ik kan Dag1 in elk geval van harte aanbevelen. Leuke mensen, die er zin in hebben!

Marcel - Business Leaders

9 oktober 2017

Al een langere tijd werk ik samen met Dag1. De combinatie van een goede vacature-intake, eerlijk advies en hun snelle en gedegen aanpak spreken mij erg aan. Gedurende het searchproces word ik wekelijks op de hoogte gebracht van de voortgang. De toegevoegde waarde van Dag1 is hun verdieping op persoonlijkheid en competenties van de kandidaat. De consultants met wie ik samenwerkte hadden de juiste skills om tot een cultuur match te komen.

Silene - ThiemeMeulenhoff

17 augustus 2017

Wij zijn erg tevreden met de snelheid van handelen. Het was precies de juiste kandidaat die wij nodig hadden. Volgende dag kon hij starten. Ook vonden wij Patrick (onze contactpersoon) erg goed bereikbaar voor vragen.

Niek - Interport BV

14 augustus 2017

Binnen onze organisatie waren wij op zoek naar een partij die niet kijkt naar een papier, maar naar de mens en zijn kwaliteiten. In Dag1 hebben wij zo’n partner gevonden. Sinds een jaar werken wij regelmatig samen en hebben wij al diverse collega’s welkom mogen heten bij onze organisatie. In Dag1 vinden wij een partner die weet wat onze wensen zijn, snel schakelt, flexibel en accuraat is.

Suzanne - Mastermate

9 augustus 2017

Onze halve organisatie bestaat inmiddels uit “DAG1 medewerkers”. Of het nu om uitzending gaat, search of anderszins – Dag1 is essentieel gebleken voor de groei van ons bedrijf. Zij zijn het recruitment stuk van ons bedrijf en zijn sterk verweven met solvo. De persoonlijke aanpak, gedreven mensen met de nodige kennis en ervaring samen met een flink stuk flexibiliteit maakt werken met Dag1 tot een waar plezier. Vanaf dag1 tot aan vandaag.

Marque - solvo BV

1 maart 2017

Voor HR is belangrijk dat een recruiter expertise heeft op haar vakgebied, de juiste kandidaten voorstelt / bemiddelt en de kernwaardes “vertrouwen” en “respect” hoog heeft staan. Dit alles vind ik terug ik Dag1! Ik ben erg blij met de goede samenwerking, de communicatiemomenten en de expertise die Dag1 in huis heeft!

Anoniem

4 januari 2017

Samenwerken met Dag1 is voor onze organisatie uiterst succesvol gebleken, goede geschikte kandidaten die wij graag een arbeidsovereenkomst hebben aangeboden in 2016. Voor 2017 willen wij graag op de ingeslagen weg doorgaan en onze samenwerking verder uitbouwen.

Waarom:

  • klantgericht
  • maatwerk
  • kwaliteit

Kortom uiterst plezierig.

Lydia - Cash Software BV

2 januari 2017

Bijna drie jaar geleden ben ik voor het eerst met Dag1 in contact gekomen. Zij hadden een openstaande HR vacature en via hen ben ik uiteindelijk, in eerste instantie op uitzendbasis, bij mijn huidige werkgever begonnen. In die periode ben ik zowel kandidaat als klant geweest en op dit moment werk ik alleen nog als klant met Dag1 samen. Ik ben erg positief over Dag1, zowel mijn ervaring als kandidaat is positief, als mijn ervaring als klant. De duidelijke en snelle communicatie spreekt mij erg aan, verder zijn de medewerkers erg betrokken bij hun kandidaten en klanten en vind ik de samenwerking erg plezierig.

Rianne

Ik ben