9 oktober 2017

Vanaf het eerste contactmoment was het eigenlijk al fijn. Leuke organisatie met recruiters die echt de tijd voor je nemen. De recruiter waar ik contact mee heb gehad was professioneel, vriendelijk en vooral erg betrokken in het proces. Dag1 is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar werk of werknemers!

Glenn

22 september 2017

Ik was al een tijd aan het rondzoeken naar een baan en al met verschillende recruiters in zee gegaan die allemaal gouden bergen beloven maar niets nakomen. Niet bij Dag1 en niet bij Tali. Zijn goede begeleiding en enthousiasme hebben mij aan mijn baan geholpen. Ook tijdens het introductiegesprek merkte ik dat Dag1’s empathische en eerlijke houding mij zeer aansprak. Ik ben meer dan tevreden over deze recruiters. Blijf zo doorgaan!

Jeffrey

11 september 2017

Fijne procedure waarbij de gemaakte afspraken ‘gewoon’ worden nagekomen. Zeer uitgebreide gesprekken waarbij ook de niet standaard vragen worden gesteld en je daardoor gedwongen wordt om echt na te denken of de functie en het bedrijf bij je passen. Dank je wel Tali, voor dit mooie traject!

Kirsten

7 september 2017

Wat een verademing om een recruiter te spreken die echt naar je luistert, wie je bent en wat jouw wensen zijn!!!!
En… dat blijft. Ze zetten zich op een hele persoonlijke manier voor je in en het contact verloopt bijna zo hecht als een vriendschap. Ik ben zo blij dat jullie mij helpen met die nieuwe carrière!

Wiets

6 september 2017

Ik ben zeer tevreden over Dag1. De persoonlijke en goede begeleiding door Dag1 maakt het verschil.
Met regelmaat mailt mijn toenmalige recruiter mij om te vragen hoe het met mij gaat. Ook als ze weer eens op bezoek is bij mijn werkgever drinken we een bakje koffie samen. Dag1 is niet alleen een tussenschakel tot je een baan hebt. Ook nadat je je droombaan hebt gevonden staan ze klaar voor je.
Bedankt Dag1!

Elif

5 september 2017

Ik ben erg tevreden over hoe Dag1 zich voor mij heeft ingezet. Van de eerste uitnodiging op LinkedIn naar initiatief nemen voor meerdere (telefoon)gesprekken en het faciliteren van de gesprekken bij de opdrachtgever. De persoonlijke aanpak heb ik als zeer prettig ervaren en ook de deskundigheid van de medewerkers hebben mij uiteindelijk echt verder geholpen in het sollicitatieproces. Verder is het heel fijn dat Dag1 op één lijn zit met de opdrachtgever, ze weten heel erg goed waar een opdrachtgever naar op zoek is en weten dit soms sneller dan jijzelf. Ik kende Dag1 hiervoor nog niet, maar kan het iedereen aanraden.

Gino

15 augustus 2017

Dag1 heeft een hele persoonlijke aanpak en luisteren goed naar de wensen die je hebt. Het aanbod wat mij werd gedaan sloot dan ook telkens goed aan bij wat ik zocht. Ze schakelen snel en zijn heel betrokken. Ook na het vinden van een baan blijven ze betrokken hoe alles verloopt. Complimenten met name voor Martijn die precies weet wat ik zoek en een zeer goede match weet neer te zetten!

Suzanne

15 augustus 2017

Dag1 neemt echt de tijd voor je, dus veel aandacht. Dit maakt dat je tijdens de duur van het gesprek rustig kunt nadenken over wat je wilt vragen, zeggen etc. Dat maakt weer dat je minder hoeft in te zitten of je wel je informatie eruit hebt kunnen halen, waardoor je je weer kunt concentreren op de volgende dingen in de aanloop naar je nieuwe baan via Dag1.

Elize

14 augustus 2017

Bijzonder gecharmeerd van de aanpak van Dag1 en met name van Lukas Barak. Een hele persoonlijke aanpak om mij aan een leuke nieuwe baan te helpen.

Anoniem

14 augustus 2017

Een uitzendbureau waar leuke mensen werken, die snel actie ondernemen. Ze doen echt hun best voor je en je voelt je gehoord. Wat ook erg leuk is, is dat ze na een paar weken langs zijn gekomen op m’n nieuwe werkplek, met een chocoladereep, om even te vragen hoe het tot nu toe gaat 🙂 Blij met mijn baan, dankzij Dag 1!

Chalique

9 augustus 2017

Een persoonlijke resultaatgerichte aanpak omschrijft Dag1 volgens mij het beste. Zij zijn op zoek naar een echte match en niet alleen op basis van jouw CV of werkervaring. Zeker een aanrader!

Jeroen

9 augustus 2017

Ik heb via Dag1 een baan gekregen waar ik aanvankelijk zelf niet eens aan had gedacht. De recruiter, Martijn, heeft me niet alleen eerlijk en betrokken door het proces heen geloodst, maar hij heeft me ook enthousiast gekregen. Tevens heb ik buiten een zeer professionele houding, ook een zeer persoonlijke aanpak gevoeld. Kortom, een zeer fijne samenwerking!

Sofieke

11 januari 2017

Dag 1 gaat grondig en plezierig te werk! Het kennismakingsgesprek was eigenlijk al een 1e sollicitatiegesprek met een diepte-interview. Er werd goed uitgevraagd naar mijn wensen, ervaring en drijfveren waarbij gekeken werd of dit passend was bij de vacature en bij het bedrijf. Daarna volgde een gedegen begeleiding waarbij het bedrijf een uitgebreide motivatie over mij kreeg en ik veel info over het bedrijf, de functie en tips kreeg. Vooraf werd ik gebeld om succes te wensen en ook na de gesprekken was er contact om te vragen naar mijn bevindingen en of er een klik was. Nadat ik aangenomen was is er nog diverse keren contact geweest om te vragen hoe het gaat. Het was een zeer zorgvuldig, gedegen en prettig traject dat geleid heeft tot een perfecte match!

Yvonne

8 januari 2017

Dag1 levert echt onderscheidende kwaliteit aan kandidaten én opdrachtgevers door haar persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaat als de werkgever. Niet alleen bij de intake maar gedurende het gehele proces. Proactief op het positief kritisch begeleiden van de kandidaat naar de beste match met een nieuwe werkgever en vice versa. Mijn zoektocht is hun zoektocht waarbij ze oprechte belangstelling hebben voor mijn wensen en kwaliteiten, alert zijnen blijven op mogelijkheden én over de grenzen heen kijken. Dag1 is voor mij een kwalitatief hoogstaande en zeer betrokken partner gebleken waarmee ik zowel als kandidaat als als werkgever graag blijf samenwerken.

Inge

9 oktober 2017

In de afgelopen maanden zijn wij samen met Dag1 op zoek gegaan naar versterking voor ons (interne) matchingteam. Uiteindelijk hebben we de juiste kandidaat niet kunnen vinden. En dat bleek de beste oplossing, want mede door het contact met Dag1 zijn we tot de conclusie gekomen het team anders in te richten. Ik kan Dag1 in elk geval van harte aanbevelen. Leuke mensen, die er zin in hebben!

Marcel - Business Leaders

9 oktober 2017

Al een langere tijd werk ik samen met dag1. De combinatie van een goede vacature-intake, eerlijk advies en hun snelle en gedegen aanpak spreken mij erg aan. Gedurende het searchproces word ik wekelijks op de hoogte gebracht van de voortgang. De toegevoegde waarde van dag1 is hun verdieping op persoonlijkheid en competenties van de kandidaat. De consultants met wie ik samenwerkte hadden de juiste skills om tot een cultuur match te komen.

Silene - ThiemeMeulenhoff

17 augustus 2017

Wij zijn erg tevreden met de snelheid van handelen. Het was precies de juiste kandidaat die wij nodig hadden. Volgende dag kon hij starten. Ook vonden wij Patrick (onze contactpersoon) erg goed bereikbaar voor vragen.

Niek - Interport BV

14 augustus 2017

Binnen onze organisatie waren wij op zoek naar een partij die niet kijkt naar een papier, maar naar de mens en zijn kwaliteiten. In Dag1 hebben wij zo’n partner gevonden. Sinds een jaar werken wij regelmatig samen en hebben wij al diverse collega’s welkom mogen heten bij onze organisatie. In Dag1 vinden wij een partner die weet wat onze wensen zijn, snel schakelt, flexibel en accuraat is.

Suzanne - Mastermate

9 augustus 2017

Onze halve organisatie bestaat inmiddels uit “DAG1 medewerkers”. Of het nu om uitzending gaat, search of anderszins – Dag1 is essentieel gebleken voor de groei van ons bedrijf. Zij zijn het recruitment stuk van ons bedrijf en zijn sterk verweven met solvo. De persoonlijke aanpak, gedreven mensen met de nodige kennis en ervaring samen met een flink stuk flexibiliteit maakt werken met Dag1 tot een waar plezier. Vanaf dag1 tot aan vandaag.

Marque - solvo BV

1 maart 2017

Voor HR is belangrijk dat een recruiter expertise heeft op haar vakgebied, de juiste kandidaten voorstelt / bemiddelt en de kernwaardes “vertrouwen” en “respect” hoog heeft staan. Dit alles vind ik terug ik Dag1! Ik ben erg blij met de goede samenwerking, de communicatiemomenten en de expertise die Dag1 in huis heeft!

Anoniem

4 januari 2017

Samenwerken met Dag1 is voor onze organisatie uiterst succesvol gebleken, goede geschikte kandidaten die wij graag een arbeidsovereenkomst hebben aangeboden in 2016. Voor 2017 willen wij graag op de ingeslagen weg doorgaan en onze samenwerking verder uitbouwen.

Waarom:

  • klantgericht
  • maatwerk
  • kwaliteit

Kortom uiterst plezierig.

Lydia - Cash Software BV

2 januari 2017

Bijna drie jaar geleden ben ik voor het eerst met Dag1 in contact gekomen. Zij hadden een openstaande HR vacature en via hen ben ik uiteindelijk, in eerste instantie op uitzendbasis, bij mijn huidige werkgever begonnen. In die periode ben ik zowel kandidaat als klant geweest en op dit moment werk ik alleen nog als klant met Dag1 samen. Ik ben erg positief over Dag1, zowel mijn ervaring als kandidaat is positief, als mijn ervaring als klant. De duidelijke en snelle communicatie spreekt mij erg aan, verder zijn de medewerkers erg betrokken bij hun kandidaten en klanten en vind ik de samenwerking erg plezierig.

Rianne

Ik ben