Finance vacatures - Dag1

Werving en selectie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega, maar lukt het maar niet om die ene passende collega te vinden? Heb je niet voldoende tijd beschikbaar om het werving- en selectieproces goed in te zetten? Met onze dienst werving en selectie vind jij snel een kwalitatieve collega.

Werk vandaag 
aan je onderneming.

Waarom zou je je werving en selectie via ons laten doen? Sommige functieprofielen zijn enorm lastig te vinden. Je bent al langere tijd op zoek en het lukt maar niet om die perfecte collega te vinden voor jouw organisatie. Daarnaast is het werving- en selectieproces tijdrovend en mogelijk besteed je liever deze tijd aan een ander project of vraagstuk.

Bij Dag1 snappen wij dat als geen ander. Daarom vinden wij met onze dienst werving en selectie jouw nieuwe collega, die perfect past binnen de organisatie. Jouw bedrijf, afdeling en vacature leren kennen is onze eerste investering. We bespreken, ondanks jouw keuze voor werving en selectie, graag de verschillende dienstvormen met je in een gesprek.

Tijdens dit gesprek geven wij advies rondom de vacature, de schaarste van het profiel en het type opdracht. Jij maakt de best passende keuze voor jouw organisatie.

Detacheren - Dag1

Hoe werkt werving en selectie?

Aanmelding via de website

Wil je meer weten over onze dienst werving en selectie of ben je meteen overtuigd? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag meer te weten over jouw personeelsbehoefte of personeelsaanvraag.

1

Een samenwerkingsovereenkomst

Telefonisch doen we een eerste selectie: we nemen namelijk niet zomaar elke vacature aan. Als alles in orde is, leggen we alle spelregels vast in een overeenkomst. Deze overeenkomst speelt in op jouw behoeften als klant en zorgt ervoor dat alle (financiële) afspraken helder zijn voordat wij de werving opstarten. Dit voorkomt dat er later onduidelijkheid ontstaat. Wel zo handig, toch? Nadat de overeenkomst is getekend, gaan wij aan de slag.

2

De inventarisatie

Vindt er een samenwerking plaats, dan gaan we over tot de inventarisatie. Een unieke methode om jouw personeelsvraag, vacature en bedrijf nóg beter te leren kennen. We gaan hiervoor graag met jou en je collega’s in gesprek. Wij delen kennis en geven advies. Daarna stellen we zelf een (nieuwe) vacature op.

3

De arbeidsmarkt

We zetten de werving op, plaatsen de vacatures op onze kanalen en gaan op zoek naar de perfecte, nieuwe collega. Wekelijks vindt er een terugkoppeling plaats, zo weet jij precies wat de status is van het proces en weet je wat je kunt verwachten.

4

De screening

We zetten ons netwerk in om de ideale collega te vinden voor jouw vacature. We spreken elke kandidaat persoonlijk en stellen een voorstelprofiel op. We checken diploma’s en winnen referenties in. Voldoet de kandidaat aan jouw wensen en behoeften, dan stellen we hem of haar aan je voor.

5

De match!

Wij regelen elk gesprek: het eerste gesprek en naar jouw behoefte ook het tweede- en arbeidsvoorwaardengesprek. Jij beslist! Is het een match? Dan zorgen we dat jouw nieuwe collega klaar is voor zijn of haar Dag1.

6

Wat mag je van Dag1 verwachten?

Het vinden van de best passende collega kan lastig zijn, maar de ideale kandidaat bestaat. Dat weten wij zeker! Wij maken graag de juiste match voor je vacature. Daarom nemen wij niet iedere vacature aan en borgen we onze kwaliteit door een uitgebreid selectieproces.

We leggen alle spelregels vast in een overeenkomst. Deze overeenkomst speelt in op jouw behoeften als klant en zorgt ervoor dat alle (financiële) afspraken helder zijn voordat wij de werving opstarten. Dit voorkomt dat er later onduidelijkheid ontstaat. Wel zo handig, toch? Nadat de overeenkomst is getekend, gaan wij aan de slag.

Jouw bedrijf, afdeling én vacature leren kennen is onze eerste investering. Dit levert een betere match op en bespaart ons samen tijd. We gaan graag voor je aan de slag, geef jij je vacature aan ons door?

Succes vieren - Dag1
HR vacatures - Dag1

Voordelen werving en selectie bij Dag1.

Jouw bedrijf, afdeling én vacature leren kennen is onze eerste investering.

  • Directe binding met de kandidaat
  • Een kwalitatieve professional
  • Tijdbesparing

Een uitgebreid netwerk.

Met ons team van professionals hanteren wij een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. Dat doen we niet alleen, ook samen met onze zusterondernemingen van ROK Groep. 

Dag1 is namelijk onderdeel van ROK Groep en binnen deze organisatie zijn er een aantal labels actief de gespecialiseerd zijn in arbeidsbemiddeling in verschillende sectoren. We zetten onze kennis in en geven advies.

Samen maken we werk van talent!

Carriere - Dag1

Meld je aan

Wil je meer informatie over de dienst werving en selectie óf meteen je vacature doorgeven? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

contactpersoon

Helga van Koppenhagen

Vestigingsmanager

Helga van Koppenhagen - Dag1

Meer over Dag1.

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij kennen onze partners in de dan ook erg goed en vinden het belangrijk dat je ons ook goed leert kennen. 

Weet je niet precies wat je zoekt? Wij geven advies, jij maakt de best passende keuze voor jouw organisatie.

Plezier - Dag1
Vacature - Dag1

Veelgestelde vragen

Banner over ons - Dag1

De lijntjes zijn kort en helder.

De samenwerking met Dag1, en in het bijzonder met Amel, werkt erg prettig. Amel heeft al meerdere matches gevonden die uitstekend aansluiten bij onze wensen. De lijntjes ...

Bekijk ook:

Uitzenden.

Ontdek jouw kansen.

Detacheren.

Ontdek jouw voordelen.