Banner over ons - Dag1

Wij zijn Dag1.

Jij bent op zoek naar die passende, nieuwe baan óf naar die ene perfecte collega voor jouw team. Dag1 is dé recruitmentspecialist voor office-functies: wij maken de juiste match tussen de professional, de opdrachtgever en de vacature.

Wij zijn
recruitmentspecialist Dag1.

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie wij zijn. Wij leren je graag kennen, maar vinden het belangrijk dat jij ons ook goed leert kennen.

Dag1 is landelijk actief en zoekt uitvoerig naar de beste match. We staan voor kwaliteit, advies en communicatie binnen HR-vraagstukken en recruitment: wij zijn er voor jou op gebied van recruitment en loopbaanadvies. Met deze gedachtegang zijn we op 1 april 2012 begonnen.

Over ons banner - Dag1

Aan de slag in:

HR vacatures - Dag1

Nieuwsgierig en persoonlijk

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, leuke en getalenteerde mensen. Gaan wij de samenwerking aan? Dan leren we je graag eerst goed kennen. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon, en je motivatie en toekomstplannen zijn voor ons het uitgangspunt.

We ondernemen graag actie en durven risico’s te nemen. Daarbij streven we uiteraard naar het beste resultaat: de perfecte match tussen de werkzoekende, de vacature en de opdrachtgever.

Eerlijk en transparant.

Soms is het best moeilijk om eerlijk tegen elkaar zijn, vooral als het om zaken gaat die jij of wij liever niet willen horen. Maar eerlijkheid duurt het langst! Daarom spiegelen we en geven we feedback op zaken die we zien of horen, dat mag jij bij ons ook! 

Als wij zien dat het anders kan, dan zullen we eerlijk tegen je zijn. Natuurlijk horen wij het ook als we zaken kunnen verbeteren of anders aan kunnen pakken. Van wederzijdse feedback word je alleen maar sterker, toch?

Dag over ons - Dag1

Werken bij Dag1.

Recruiter

Utrecht

Office

€2.300 - €3.800

HBO

Open sollicitatie

Wil je aan de slag bij Dag1 en staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar info@dag1.nl of bel naar 030 – 700 9765.

info@dag1.nl

Dag1 als onderdeel 
van ROK Groep.

Werken bij Dag1 betekent werken bij ROK Groep. Dag1 is namelijk onderdeel van ROK Groep en als Great Place to Work garanderen wij goed werkgeverschap voor al onze collega's.

Werken met plezier, dat is ons uitgangspunt. Zo verbinden wij de mooiste werkgevers met de beste werknemers. Met ons team van professionals hanteren wij een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. Samen maken we werk van talent!

Maak ook werk van talent bij Dag1, ben jij er klaar voor?

Great place to work - Dag1
Cta elise - Dag1

Wil je meer weten?

De beste, nieuwe baan vinden voor jou, dat is waar wij elke dag vol energie en passie naar op zoek gaan. Wij helpen jou persoonlijk en investeren door middel van trainingen en opleidingen.

Ons team van 
professionals.

Maxim Buursink - Dag1

Maxim Buursink

Consultant

06 15 50 07 72 maxim@dag1.nl
Helga van Koppenhagen - Dag1

Helga van Koppenhagen

Vestigingsmanager

06 82 87 17 81 helga@dag1.nl
Amel van Reenen - Dag1

Amel van Reenen

Recruiter

06 27 05 12 05 amel@dag1.nl
Martijn Middel - Dag1

Martijn Middel

Accountmanager

06 21 99 95 10 martijn@dag1.nl
Sakina - Dag1

Sakina Aouam

Recruiter

06 47 80 72 56 sakina@dag1.nl