Werk vandaag
aan je onderneming.

Het vinden van de best passende collega voor jouw team of afdeling kan een enorme uitdaging zijn. Hoe lang ga jij nog op zoek?

Aan de slag met…

HR vacatures - Dag1

Dit mag je
verwachten van Dag1.

Jij bent op zoek naar een nieuwe collega en de ideale kandidaat bestaat. Dat weten wij zeker! Wij willen graag de juiste match maken voor je vacature. Daarom nemen wij niet iedere vacature aan, en borgen we onze kwaliteit door ons uitgebreide selectieproces.

Jouw bedrijf, afdeling én vacature leren kennen is onze eerste investering. Dit levert een betere match op en bespaart ons samen tijd. We gaan graag voor je aan de slag, geef jij je vacature aan ons door?

Plezier halen
uit samenwerken.

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij kennen onze partners dan ook erg goed. Jouw bedrijf, afdeling en vacature leren kennen is onze eerste investering, jij staat bij ons op één.

Office - Dag1
Sales vacatures - Dag1

Een uitgebreid netwerk.

Werk je samen met Dag1, dan zetten wij ons uitgebreide netwerk in en vervullen wij jouw personeelsbehoefte. Met ons team van professionals hanteren wij een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. 

Dat doen we niet alleen, dat doen we samen met onze zusterondernemingen van ROK Groep. Dag1 is namelijk onderdeel van ROK Groep. We bundelen onze kennis en geven advies. Samen maken we werk van talent!

Finance vacatures - Dag1

Neem contact met ons op.

Wil jij meer informatie over onze diensten óf meteen je vacature aan ons doorgeven? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

contactpersoon

Helga van Koppenhagen

Vestigingsmanager

Helga van Koppenhagen - Dag1