Office - Dag1

Detacheren.

Ben jij op zoek naar een collega met specialistische kennis, die jouw project versterking komt bieden voor een bepaalde periode? Het vinden van een geschikte, kwalitatieve professional kan een enorme uitdaging zijn. Met onze dienst detacheren bieden wij de ultieme uitkomst!

Werk vandaag 
aan je onderneming.

Waarom detacheren via ons? Met onze dienst detachering vinden wij de beste kandidaat voor jouw vraagstuk. Hierdoor krijg jij snel en eenvoudig toegang tot specialistische kennis en vaardigheden van een gekwalificeerde collega. Jouw bedrijf, afdeling en vacature leren kennen is onze eerste investering. Wij bespreken graag de verschillende dienstvormen met je in een gesprek. 

Benieuwd of detacheren wel echt is wat jij nodig hebt? Wij geven advies rondom de schaarste van de potentiële kandidaten en het type opdracht, jij maakt de best passende keuze voor jouw organisatie. 

Detacheren - Dag1

Hoe werkt detacheren?

Aanmelding via de website

Wil je meer weten over onze dienst detacheren of ben je meteen overtuigd? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag meer te weten over jouw personeelsbehoefte of personeelsaanvraag.

1

Een samenwerkingsovereenkomst

Telefonisch doen we een eerste selectie: we nemen namelijk niet zomaar elke vacature aan. Als alles in orde is, leggen we alle spelregels vast in een overeenkomst. Deze overeenkomst speelt in op jouw behoeften als klant en zorgt ervoor dat alle (financiële) afspraken helder zijn voordat wij de werving opstarten. Dit voorkomt dat er later onduidelijkheid ontstaat. Wel zo handig, toch? Nadat de overeenkomst is getekend, gaan wij aan de slag.

2

De inventarisatie

Vindt er een samenwerking plaats, dan gaan we over tot de inventarisatie. Een unieke methode om jouw personeelsvraag, vacature en bedrijf nóg beter te leren kennen. We gaan hiervoor graag met jou en je collega’s in gesprek. Wij delen kennis en geven advies. Daarna stellen we zelf een (nieuwe) vacature op.

3

De arbeidsmarkt

We zetten de werving op, plaatsen de vacatures op onze kanalen en gaan op zoek naar de perfecte, nieuwe collega. Wekelijks vindt er een terugkoppeling plaats, zo weet jij precies wat de status is van het proces en weet je wat je kunt verwachten.

4

De screening

We zetten ons netwerk in om de ideale collega te vinden voor jouw vacature. We spreken elke kandidaat persoonlijk en stellen een voorstelprofiel op. We checken diploma’s en winnen referenties in. Voldoet de kandidaat aan jouw wensen en behoeften, dan stellen we hem of haar aan je voor.

5

De match!

Wij regelen elk gesprek: het eerste gesprek en naar jouw behoefte ook het tweede- en arbeidsvoorwaardengesprek. Jij beslist! Is het een match? Dan zorgen we dat jouw nieuwe collega klaar is voor zijn of haar Dag1.

6

Wat mag je van Dag1 verwachten?

Het vinden van de best passende collega kan lastig zijn, maar de ideale kandidaat bestaat. Dat weten wij zeker! Wij maken graag de juiste match voor je vacature. Daarom nemen wij niet iedere vacature aan en borgen we onze kwaliteit door een uitgebreid selectieproces.

Jouw bedrijf, afdeling én vacature leren kennen is onze eerste investering. Dit levert een betere match op en bespaart ons samen tijd. We gaan graag voor je aan de slag, geef jij je vacature aan ons door?

Kantoor vacatures - Dag1
HR vacatures - Dag1

Voordelen detachering Dag1.

Jouw bedrijf, afdeling én vacature leren kennen is onze eerste investering.

  • Jij betaalt alleen de gewerkte uren
  • Wij dragen risico en regelen verzuim
  • Wij nemen de verloning uit handen

Een uitgebreid netwerk.

Met ons team van professionals hanteren wij een doelgerichte, professionele en individuele aanpak. Dat doen we niet alleen, ook samen met onze zusterondernemingen van ROK Groep. 

Dag1 is namelijk onderdeel van ROK Groep en binnen deze organisatie zijn er een aantal labels actief de gespecialiseerd zijn in arbeidsbemiddeling in verschillende sectoren. We zetten onze kennis in en geven advies.

Samen maken we werk van talent!

Marketing - Dag1

Meld je aan

Wil je meer informatie over de dienst detacheren óf meteen je vacature doorgeven? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

contactpersoon

Helga van Koppenhagen

Vestigingsmanager

Helga van Koppenhagen - Dag1

Meer over Dag1.

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij kennen onze partners in de dan ook erg goed en vinden het belangrijk dat je ons ook goed leert kennen. 

Weet je niet precies wat je zoekt? Wij geven advies, jij maakt de best passende keuze voor jouw organisatie.

Plezier - Dag1
Vacature - Dag1

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze dienst detacheren? Bekijk onze veelgestelde vragen en vind jouw antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Banner over ons - Dag1

De lijntjes zijn kort en helder.

De samenwerking met Dag1, en in het bijzonder met Amel, werkt erg prettig. Amel heeft al meerdere matches gevonden die uitstekend aansluiten bij onze wensen. De lijntjes ...

Bekijk ook:

Uitzenden.

Ontdek jouw kansen.

Werving en selectie.

Vind jouw nieuwe collega.