Ik wil graag de juiste match maken met je vacature, daarom investeer ik veel tijd in je. Jouw bedrijf, afdeling en functie goed leren kennen is onze eerste investering! Dit levert een betere match en bespaart ons samen tijd. Ik ga graag aan de slag!
Ik zorg voor de beste kandidaat op de juiste plek. Mijn kwaliteit waarborg ik door mijn uitgebreide selectieproces. Ik ken hierdoor de kandidaat goed en spiegel en confronteer tijdens het gesprek. Ik ken 4 fases in mijn selectie:

Gedurende alle onderdelen van dit proces hebben wij intensief contact. In overleg stuur ik bij en geef terugkoppeling over de mogelijkheden van jouw vacature in de huidige arbeidsmarkt. Uiteindelijk stuur ik je de profielen van de twee tot drie best passende kandidaten én licht ze telefonisch toe. De sollicitatiegesprekken zijn dan zo gepland. Geïnteresseerd? Neem contact op.
Ik bied verschillende vormen van dienstverlening om de vacature in te vullen. Voorafgaand aan de start van de opdracht bespreek ik de verschillende dienstverleningsvormen met je. Ik adviseer op basis van het type opdracht en de schaarste van potentiële kandidaten. De best passende keuze maak jij voor jouw organisatie.

Ik ben